Печат на тази страница

Блиндирана входна врата модел BG 001 M, цвят Златен дъб

Представяме Ви блиндирана входна врата Модел BG 001 M  , изработена от 1,5мм. прахово боядисан метал и 5мм. HDF фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата: 92/200 см.

   Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два HDF ламинатни панела - всеки по 5мм, а за шумо и термоизолация са поставени полипропилен и полиуретанова пяна, с допълнително оребряване от П-образни профили с дебелина 1,5мм . Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см.  Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с "Г-образна" лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи,всяка с по три активни шипа.

   В комплекта са включени:

  1. Крило 7см, изработено от метал, минерална вата и НDF плоскости;
  2. Регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  3. Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка ,шпионка с метално чукче и панти;
  4. Два секретни патрона с по три ключа, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  5. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

***Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.

  • Цена: 599 лв.