Блиндирана входна врата код Т100, цвят Златен дъб

   Представяме входна блиндирана врата, изработена от 1,5 мм. праховобоядисан метал и 10мм. МДФ-фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата 92/200 см., 86/197см.

   Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два 10мм. МДФ-ламинирани панела, а за шумо- и топлоизолация е добавена каменна вата. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см (с възможност и до 40см срещу допълнително заплащане). Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF-моноблок всяка с по три активни шипа, като е добавена и трета скрита допълнителна ключалка, тип „резе“ от вътрешната страна.

   В комплекта са включени:
   -  крило;
   -  регулируема каса за зид с дебелина до 34см;
   -  обков: иноксова подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна;
   -  шпионка с метално чукче, панти, два секретни патрона с по три ключа и трета допълнителна ключалка, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, чрез които крилото е винаги здраво закачено към касата при затворено положение на вратата.

Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата от UV-лъчите. Цветът на вратата е златен дъб, който е много подходящ за комбинация с PVC или алуминиева дограма в цвят Златен дъб.

За да прегледате каталога на всички врати, които предлагаме кликнете ТУК

 

  • Цена: 519.00 лв.